Ultimul examen din cadrul Evaluării Naționale Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Ultimul examen din cadrul Evaluării Naționale

Vineri, 25 iunie, s-a desfășurat ultima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolevnților de clasa a VIII-a, la Limba și literatura maternă – sesiunea 2021.

Potrivit informațiilor furnizate de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș, din totalul de 1.200 de elevi înscriși pentru această probă, au fost prezenți 1.156. De altfel, în județul Mureș nu a existat niciun candidat eliminat pentru tentativă de fraudă.

“Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura maternă au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro”, a transmis conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14.00, în centrele de examen. Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evcaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE