Proiect internațional pentru Învățământul mureșean Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 321 Vizualizări

Proiect internațional pentru Învățământul mureșean

Inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, a participat vineri, 9 iulie, la ședința de deschidere a proiectului Erasmus+ ”Think Global, Act Digital – Strong partnerships to support digital education” (”Gândeşte global, Acţionează digital – Parteneriate strategice pentru susţinerea educaţiei digitale”), eveniment care a avut loc în regiunea Manisa, orașul Salihli, în Turcia.

Parteneriat între nouă instituții

Potrivit unui comunicat de presă făcut public pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean Mureș, proiectul ”se bazează pe un parteneriat internaţional între şase instituţii educaţionale şi şcoli de diferite nivele şi trei instituţii de cercetare şi dezvoltare”, iar ”la prima întâlnire din cadrul acestui proiect au participat cadre didactice din țările partenere, alături de oficiali ai sistemului de învățământ din regiunea Manisa și din județul Mures.”

”Prin prezența inspectorului scolar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, proiectul a primit un plus de valoare, consolidându-se astfel legătura între învățământul preuniversitar și cel universitar, dar și prin dezvoltarea unui management activ, atât la nivelul conducerii unităților de învățământ, cât și la nivelul formațiunilor de elevi”, se menționează în comunicat.

Totodată, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a transmis felicitări managerului de proiect, prof. Dana-Maria Bendriș, directoarea Școlii Gimnaziale ,,Friedrich Schiller” din Târgu-Mureș, ”pentru inițiativa și modul în care a știut să coordoneze întreaga activitate.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE