Proiect politic ambițios al echipei Dobre pentru 2024 Politic
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 933 Vizualizări

Proiect politic ambițios al echipei Dobre pentru 2024

Partidul Național Liberal a încheiat toate alegerile din toate localitățile în care liberalii au organizații în județul Mureș, adică 85, a anunțat luni, într-o conferință de presă, Ciprian Dobre, candidat pentru funcția de președinte al PNL Mureș și o persoană cu state vechi atât în politica județeană și națională, cât și în administrația publică.

“Vom porni discuțiile, vom porni negocierile pentru formarea unui Birou Permanent Județean al Partidului Național Liberal care să fie echilibrat din punct de vedere teritorial și care va ține cont de valorile pe care le-am enunțat, încă de la începutul campaniei interne, și anume competență, meritocrație și transparență. Rezultatul așteptat al negocierilor din toate organizațiile este de a aduce un suflu nou în PNL, acel refresh”, a spus fostul președinte al organizației județene întors în politică de mai puțin de un an.

Declarația vine în contextul în care Ciprian Dobre susține că Partidul Național Liberal și-a pierdut rolul de lider în județul Mureș dar și în Târgu Mureș.

“Discuțiile pe care le-am avut cu toții în interiorul partidului, în tot județul, acest lucru l-au reclamat, faptul că partidul nu mai are o direcție, faptul că vocea Partidului Național Liberal nu mai este o voce care să fie auzită și respectată în județul Mureș”, consideră candidatul la funcția de președinte.

Mai mult, echipa Dobre are planuri ambițioase pentru anul 2024, unul cu patru tururi de scrutin.

“Proiectul nostru politic pentru județul Mureș în perspectiva anului 2024 este următorul: echipa și-a propus ca în 2024 să câștigăm alegerile locale, asta înseamnă primar la municipiul Târgu Mureș, președinte de Consiliu Județean la nivelul județului Mureș, primar în cele trei mari municipii din județul Mureș, respectiv Târnăveni, Sighișoara și Reghin, și, de asemenea, pentru alegerile parlamentare trei parlamentari”, a adăugat acesta.

Candidatul la șefia PNL Mureș a mai precizat că acest proiect, inclusiv cu referire la numele celor care ar putea să fie promovați ca viitori candidați pentru funcțiile anterior amintite, va fi detaliat dacă va câștiga competiția internă.

Comitetul de Coordonare care va stabili noul președinte județean al PNL va avea loc în data de 7 august.

Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE