Ilva Fest 2021, trei zile de muzică și bună dispoziție Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 744 Vizualizări

Ilva Fest 2021, trei zile de muzică și bună dispoziție

Festivalul Artelor si Prieteniei Ilva Fest programează o nouă ediție în perioada 29-31 iulie, în cadrul pitoresc al Văii Mureșului, respectiv Valea Ilvei, comuna Lunca Bradului.

Ilva Fest  este un proiect de familie extinsă, un colț de relaxare și inspirație în care vă promitem că odată ce ați ajuns, ați și uitat de taskuri, deadlines, telefoane și alte distrageri,  festival care se desfășoară în jurul conceptului de susținere a diverselor forme de artă.

„Pe scenă vedem și anul acesta, ca și în anii anteriori, și rock, și folk, și muzică tradițională din zona Mureș, dar și muzică ușoară, pentru că este un festival al diverității culturale și pentru că vrem să promovăm actul artistic abordând mai multe genuri. Ca și atmosferă, sunt trei zile de stat în camping, puteți veni cu corturile, cu rulote, sau există și opțiuni de cazare în zonă În spatele zonei de campare trece râul Ilva, zona este la 2km de drumul principal, în pădure, e ditai pajiștea unde să puneți corturile și să vă lăsați copiii să zburde liberi”, afirmă organizatorii.

Anul acesta abonamentul este 180 lei pe perioada celor 3 zile, și se vor putea cumpăra bilete și pe zi la prețul de 65 de lei. Biletele se găsesc prin rețeaua IaBilet la https://bit.ly/3zaSgRC, și se vor putea achiziționa și de la fața locului .

Joi, 29 iulie

Iulia Bădulescu, Grupul Vocelis, Teodora Tabarcea, Nidal Ștefan, Cristi Corcioveanu și Cezar Popescu, Jazabel și Alex Burcă, Matei, Ștefan și Tedy Show, The Groovy Bastards, Suba Attyla & The Soulful Band (Ungaria)

Vineri, 30 iulie

Raluca Cismaru, Ionuț Mangu, Eugen Avram, Cristi Dumitrașcu, Gashkademia de Folk, Grupul Ecoul și Dody, Mircea Rusu Band, Dorin And one, Teo Boar și Vlady Cnejevici (Omagiu Florian Pitiș)

Sâmbătă 31 iulie

Ovidiu Mihăilescu, Claudia Șerdan și Eugen Mihăescu (lansace CD), Dana Florian (lansare CD), Vali Petcu (lansare CD), Sir Blues (Vali Răcilă) și David Popovici, Andreea Petruț și Vasile Crișan (folclor), Adi Beznă (in memoria lui Andrei Maftei), Nightlosers, Dan Helciug și Spitalul de Urgență (omagiu Queen).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE