Copaci smulși de vijelie în mai multe locații din Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1486 Vizualizări

Copaci smulși de vijelie în mai multe locații din Mureș

Pompierii militari au fost solicitați, vineri seara, să intervină în mai multe locații din județul Mureș, în urma fenomenelor meteorologice periculoase.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș, ca urmare a codului portocaliu de vijelii, descărcări electrice și precipitații ambundente, pompierii au intervenit la următoarele intervenții:

– Copac căzut pe carosabil în municipiul Sighisoara, Valea Dracului, au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

– Copac căzut peste firele de curent și carosabil în orașul Sovata, strada Bradului, au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata.

– Copac căzut pe un bloc de locuinte în orașul Sovata, au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii voluntari din cadrul #SVSU Sovata.

– Copac căzut pe carosbil în municipiul Târgu Mureș, strada Victor Babes, au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

– Copac căzut pe firele electrice în municipiul Sighisoara, strada Lunca Poștei, au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE