Tabăra Blaga revine cu episodul II, mai frumos, mai bogat, mai diversificat Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 627 Vizualizări

Tabăra Blaga revine cu episodul II, mai frumos, mai bogat, mai diversificat

După o primă ediție încununată de succes, organizatorii Taberei BlagaRocks!, demers inițiat de prof, Cristina Drescan de la Liceul Tehnologic ”Lucian Blaga” din Reghin, anunță noi și frumoase momente pentru ediția a doua care va debuta marți, 10 august. „Ne face deosebita plăcere să anunțăm ediția a II-a a Taberelor Blaga. În iulie, august și septembrie, timp de câte 2-3 zile vom desfășura activități variate, ajutați de voluntarii noștri profesori și elevi, dar și de invitați speciali și instituții din Reghin și împrejurimi. A sosit momentul celei de a doua ediții care va avea loc în perioada 10-12 august”, au precizat organizatorii Taberei BlagaRocks!.

Prima zi a taberei, marți, 10 august, va cuprinde  un atelier de creaţie de mobilă de curte (Service learning) între orele 9-12, un atelier de dansuri populare (ora 12-14), o inedită lecție de echitație (Blaga Cowboys) între orele 12-14 precum și o tură pe biciclete, locația aleasă fiind Parcul Dendrologic din Gurghiu (ora 9-14).

Miercuri, 11 august, programul taberei cuprinde lecții de limba italiană și finlandeză (ora 9-10), un atelier de nutriție susținut de Moldovan Orsolya (ora 11-12), un workshop de teatru cu actorul Marian Vultur (ora 12-14), atelierul ”Jocul de-a arhitectura – Să descoperim Reghinul”(ora 12-14) precum și nelipsitul Team-building (ora 11-12). Programul zilei de miercuri mai cuprinde un atelier dedicat animale de companie coordonat de medicul veterinar Ramona Dan (ora 10-11) precum și dezbaterea ”Biblioteca vie” unde cei prezenți vor putea dialoga cu specialişti din diferite domenii: Berekmeri Evelyn – cosmetica, Petrisor Dragos – medicina militara, Najjar Karina – medicina, Ursan Radu – inginerie software, Szabo Valer – fost cameraman TVR Cluj + cofondator firma+membru formatie The Prog. Bros, Szabo Erwin – inginer de sunet+ proprietar firma+membru formatie The Prog. Bros, (ora 10-11).

Ultima zi a taberei programează joi 12 august o drumeţie în Munţii Rodnei

„Prima ediție a Taberei BlagaRocks s-a bucurat de success. Nici nu s-a terminat bine că ne-am și apucat de planificarea următoarei ediții. Am ținut cont de dorințele elevilor noștri iî ce privește realizarea programului. Țin să mulțumesc partenerilor, invitaților și voluntarilor noștri. Pentru această a doua ediție, ne mândrim cu oaspeti de seamă, majoritatea absolvenți ai Liceului Lucian Blaga. Astfel, am făcut încă un pas important către crearea comunității Blaga. Nimic nu este mai firesc decât omenia și bunul simt, iar aceste lucruri nu le poți învăța doar în bănci sau în fața ecranelor”, ne-a declarat prof. Cristina Drescan, inițiatorul Taberei BlagaRocks!

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE