Luduș: Membrii noi în Consiliile de Administrație școlare Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 341 Vizualizări

Luduș: Membrii noi în Consiliile de Administrație școlare

Pentru anul școlar 2021-2022, instituțiile de învățământ din orașul Luduș au solicitat Consiliului Local să desemneze membri ai Legislativului local ca reprezentanți în Consiliile de Administrație a școlilor respective. Solicitarea a fost făcută în conformitate cu prevederile Legii Educației Naționale nr. 1/2011, articolului 18 din Regulamentul – Cadru de organizare și funcționare a învățământului preuniversitar, aprobat prin Ordinul nr. 5079/2016, precum și articolului 196 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ.

În Referatul de aprobare a proiectelor de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local în Consiliile de Administrație al unităților școlare, primarul Cristian Moldovan a precizat că „raportat la prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului 57/2019 privind Codul  Administrativ, consider că se impune adoptarea unei hotărâri de către Consiliul Local în acest sens”.

În ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din 30 august 2021, consilierul local Enyedi Mihai a propus pentru Consiliul de Administrație a Liceului Tehnologic nr. 1 pe consilierii Emil Alecu Stan și Ioan Șopterean. În Consiliul de Administrație a Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” au fost desemnați consilierii locali Ciprian Cipăian (propus de Cornel Herepean), Alin Coman (propus de Adrian Deteșan) și Claudiu Ciucă (propus de Carmen Petac). În Consiliul de Administrație a Școlii Gimnaziale nr. 1, consilierul local Kis Istvan i-a propus pe Carmen Petac, Enyedi Mihai și Szekely Zoltan, iar consilierul local Ciprian Cipăian l-a propus pe Claudiu Ciucă în Consiliul de Administrație al Gădiniței  „Căsuța fermecată” Luduș.

Propunerile făcute au fost aprobate în unanimitate de către aleșii locali în ședința lunii august a Consiliului Local Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE