Home / Editorial / Gala Presei Mureșene 2021. Parteneriat strâns cu presa mureșeană

Gala Presei Mureșene 2021. Parteneriat strâns cu presa mureșeană

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș se bucură de un strâns parteneriat cu presa mureșeană, proiectele, activitățile și evenimentele instituției fiind abordate și prezentate de-a lungul anilor într-o manieră profesionistă.

Ultima perioadă a fost una extrem de dinamică pentru Universitate și pentru învățământul universitar târgumureșean, s-au petrecut multe schimbări și s-au comunicat decizii importante. Din nou, presa mureșeană a fost un partener de nădejde în comunicarea deciziilor și în transmiterea tuturor mesajelor.

Este binevenită o gală a presei mureșene, o sărbătoare a mass-media și un prilej de a ne manifesta respectul și aprecierea față de acești profesioniști care practică un jurnalism de calitate și care nu se abat de la misiunea pe care și-au asumat-o, aceea de a informa prompt și corect oamenii.

Teodora MÎNDRU, PR & Comunicare Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Administrația Bazinală de Apă Mureș participă la „Let’s Do It, România!” 2021

INFORMARE DE PRESĂAdministrația Bazinală de Apă Mureș, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, participă la …