Home / Administratie / ANGAJĂRI din sursă externă la Poliția Mureș!

ANGAJĂRI din sursă externă la Poliția Mureș!

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș scoate la concurs 27 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

”Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 17 posturi de ofițeri de poliție și 10 posturi de agenți de poliție. Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Posturile scoase sunt în specialitățile informare și relații publice, implementarea proiectelor, secretariat,documente clasificate și arhivă, resurse umane, pregătire profesională, logistică, comunicații și informatică, financiar, ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, reținere și arestare preventivă, criminalistică și siguranță școlară”, a anunțat vineri, 24 septembrie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, secțiunea Carieră – Sursă externă-specialiști 2021:

https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/sursa-externa-specialisti-2021

”În perioada 21 – 29 octombrie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poczo Zoltan și Bajko Balázs, campioni mondiali la Cairo

În cadrul Campionatului Mondial de Kickboxing WKF 2021, desfășurat zilele trecute în Egipt, doi sportivi …