Home / Sanatate / DSP Mureș angajează, fără concurs, asistenți medicali generaliști

DSP Mureș angajează, fără concurs, asistenți medicali generaliști

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătății nr. 905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii şi unităţilor aflate în subordinea, coordonarea şi sub autoritatea Ministerului Sănătăţii, inclusiv funcţiile publice de execuţie şi conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform articolului 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizează procedură de ocupare fără concurs, cu contract individual de muncă pe durată determinată, a 5 posturi de asistenţi medicali debutanti generalişti la Compartimentul de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile.

”Încadrarea cu contract individual de muncă pe durată determinată încetează de drept în cel mult 30 de zile de la încetarea stării de alertă”, se precizează pe pagina web a instituției, www.aspms.ro.

Conform aceleiași surse, dosarele se transmit până la data de 27 septembrie 2021, ora 16.00, la adresa de e-mail registratura@aspms.ro, selecţia dosarelor va avea loc în data de 28 septembrie 2021, ora 11.00, iar rezultatul selecţiei dosarelor se va comunica în data de 28 septembrie 2021 ora 12.00.

În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecţia dosarelor sunt admişi mai mulţi candidaţi se organizează proba de interviu.

(Redacția)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident pe strada Papiu Ilarian

Polițiștii mureșeni au fost solicitați joi, 14 octombrie, pe strada Alexandru Papiu Ilarian din Târgu …