INEDIT. Târgu Mureș, gazda Cupei României de Artă Florală Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 483 Vizualizări

INEDIT. Târgu Mureș, gazda Cupei României de Artă Florală

Asociația Antreprenorilor din Domeniul Floristic anunță desfășurarea competiției ”Cupa României de Artă Florală” ce va avea loc vineri, 22 octombrie, în incinta mall-ului Shopping City Târgu Mureș. Conform reglamentului, intrarea va fi liberă pentru spectator, iar Cupa României de Artă Florală este o competiție națională organizată cu scopul de a evalua nivelul de cunoștințe specifice designului floral, îndemânarea și creativitatea florarilor din România.

Florarii, artiști și nu simpli comercianți

În cadrul acestui eveniment se dorește, de asemenea, stimularea interacțiunii între florari, furnizori, producători, școli de floristică.

„Într-o perspectiva mai largă, acest gen de manifestare are că scop promovarea consumului de flori și promovarea imaginii floriștilor că artiști și nu doar că simpli vânzători de flori”, au transmis organizatorii pe site-ul oficial.

Competiția presupune realizarea a trei probe: două probe surpriză, întrucât unele informații se transmit doar cu 5 minute înainte de începerea probei, plus încă o probă surpriză. Pentru proba 3, concurentul își va pregăti structura decorativă în concordanță cu tema și specificațiile tehnice din regulament, pe cheltuiala sa, iar materialele pentru probele 1 și 2 vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

Jurizarea se face de către un juriu mixt, național și internațional, format din Ferenc Kruzslicz, un florar din Ungaria cu portofoliu bogat în evenimente internaționale, Anca Ungureanu, designer florar și profesor de floristică în București, și Ella Fodor, designer florar certificat European Master Certificate Belgium. De asemenea competiția este supravegheată și de către o comisie tehnică, alcătuită din trei florari români și anume Oana Moimascu, Ioana Mihai Nechifor și Alina Bălănescu.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE