Home / Consiliul Judetean Mures / Clinica de Pneumologie din Târgu Mureș, modernizată

Clinica de Pneumologie din Târgu Mureș, modernizată

Consilierii județeni au aprobat joi, 21 octombrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, realizarea de către Spitalul Clinic Județean Mureș a investiției „Reabilitare energetică și lucrări conexe – extindere mansardă existentă, secția de pneumologie”, în incinta Clinicii de Pneumologie situată în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 5, identificat în Cartea Funciară nr. 120127/Târgu Mureș, care face parte din domeniul public al Județului Mureș, aflat în administrarea Spitalului Clinic Județean Mureș.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, ”prin certificatul de urbanism se solicită acordul proprietarului în vederea realizării lucrărilor, fără ca acesta să constituie act de autorizare a executării acestora, beneficiarul – în speță Spitalul Clinic Județean Mureș, fiind dator a obține toate avizele, acordurile și autorizațiile necesare, potrivit legii.”

Memoriul tehnic al proiectului a fost întocmit de SC mansard Corporate SRL, iar în urma implementării proiectului de modernizare a Clinicii de Pneumologie vor fi construite două construcții anexă, poziționate în exteriorul clinicii: o clădire necesară depozitării și stocării buteliilor pentru oxigen, formată din patru încăperi: Depozit butelii oxigen, Stație butelii oxigen, Stație vacuum și Stație aer comprimat, și o construcție necesară epurării apei uzate.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INVESTIȚIE. Ordea Prodcom, hală nouă de producție pe strada Băneasa

Comitetul Special Constituit la nivelul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, în data …