Zboruri HiSky de la Târgu Mureș către Paris, Londra și Milano! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5444 Vizualizări

Zboruri HiSky de la Târgu Mureș către Paris, Londra și Milano!

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a prezentat joi, 28 octombrie, cu prilejul unei conferințe de presă, bilanțul instituției la împlinirea unui an de la depunerea jurământului.

Bază operațională HiSky, în Mureș

Referindu-se la activitatea Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș, Péter Ferenc a anunțat că începând cu luna decembrie 2021 compania aeriană HiSky va începe operarea a trei curse de linie între Târgu Mureș și Paris, Londra și Milano. Totodată, compania aeriană HiSky își va deschide cea de-a treia bază operațională din portofoliu, la Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș.

”HiSky a efectuat cursele Târgu Mureș – Egipt în această vară, deci am avut o colaborare cu ei, dar ei acum s-au prezentat cu 12 destinații pe care doresc să le realizez, dar ce este și mai important doresc să facă o bază în Târgu Mureș, să aibă un avion care să fie parcat la Târgu Mureș care va porni în fiecare zi pe diferite destinații. Aceasta va fi a treia bază a companiei HiSky, după Chișinău și Cluj Napoca, și doresc ca din decembrie să pornească trei zboruri regulate, de două ori pe săptămână fiecare, și din 2022 doresc să planifice alte opt destinații din Târgu Mureș”, a declarat președintele Consiliului Județean Mureș.

Detalii despre noile zboruri

Potrivit paginii web a companiei aeriene HiSky, zborurile spre aeroportul Stansted din Londra vor fi operate în fiecare miercuri și sâmbătă din 18 decembrie 2021, iar prețurile încep de la 39,99 de euro, cursa Târgu Mureș – Paris va fi operată pe aeroportul Beauvais, în zilele de joi și duminică începând cu data de 19 decembrie 2021, iar prețurile încep de la 39,99 de euro, în timp ce zborurile spre Milano vor debuta în 20 decembrie 2021. Această rută va fi operată în fiecare zi de luni și vineri pe aeroportul Bermago, iar prețurile încep de la 30,83 de euro.

Biletele sunt deja disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere, iar zborurile vor operate cu aeronavă Airbus A320.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE