Partidul lui Dragnea, filială și în Mureș. De ce/cine se ascunde liderul Cosmin Potor?! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2426 Vizualizări

Partidul lui Dragnea, filială și în Mureș. De ce/cine se ascunde liderul Cosmin Potor?!

Înființată în data de 19 septembrie 2021 de Codrin Ștefănescu, fost secretar general în cadrul Partidului Social Democrat (PSD), Alianța Pentru Patrie (APP) s-a constituit într-o filială și la nivelul județului Mureș.

Partid născut ”din lacrimi și durere”

Noua formațiune politică este sprijinită și de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, care însă nu poate ocupa, deocamdată, nicio funcție politică după eliberarea condiționată din închisoare, din data de 15 iulie 2021.

Totuși, Liviu Dragnea este prezent pe pagina principală a site-ului APP, www.app-romania.ro, de unde transmite următorul mesaj: ”Dragii mei patrioți, APP s-a născut din lacrimi și durere, dar și din speranța că România mai poate fi salvată. Împreună putem atinge acest obiectiv. Suveranitatea României nu este o opțiune, este o obligație!”.

Potrivit site-ului APP, filiala de la nivelul județului Mureș are trei persoane de contact, desemnate să dezvolte filiala: Andreea Călin, Marius-Ciprian Tincu și Cosmin Potor. Acesta din urmă a fost invitat recent, în datele de 12 noiembrie și în 13 noiembrie, să prezinte cititorilor cotidianului Zi de Zi obiectivele și activitatea organizației mureșene a APP, însă până în prezent nu a dat niciun fel de răspuns, nici măcar un protocolar ”Bună ziua, mă scuzați dar sunt într-o ședință”, dar nici alte răspunsuri cum ar fi: ”Ați greșit numărul” sau ”Mulțumesc, dar nu mă interesează.”

În lipsa unui interviu cu Cosmin Potor sau cu un alt membru marcant al APP Mureș, nu ne rămâne decât să prezentăm unul dintre obiectivele partidului, de pe aceeași pagină web, www.app-romania.ro: ”Alianța Pentru Patrie este un partid naţional care sustine patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român.”

Și românii adevărați mai fac dezacorduri…

La data de 27 octombrie, Cosmin Potor făcea următorul anunț pe pagina de Facebook a APP Mureș, cu precizarea că dezacordul din text (”respectarea valorile” – n.a.) nu aparține subsemnatului, ci distinsului domn care mărturisește în același text că face parte din echipa unor ”români adevărați”:

”Mă numesc Cosmin Potor, am 44 ani, sunt antreprenor și de profesie economist. Toate deciziile luate de către politicieni, ne afectează viața zi de zi. Eu m-am săturat să asist pasiv la ceea ce mi se întâmplă, m-am săturat să stau și să văd că există altcineva care îmi decide destinul. De aceea m-am înscris în Alinata Pentru România. Consider că demnitatea națională și respectarea valorile tradiționale, precum și a individului în condițiile de suveranitate statală, sunt elementele cu care mă pot identifica, în această puternică familie politică. Echipa Alianței Pentru Patrie se întărește în fiecare zi cu români adevărați. Cu români care își iubesc țara și care vor să lupte pentru acest popor, pentru valorile, interesele și suveranitatea României.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE