Home / Administratie / Pregătiri pentru redistribuirea parcărilor acoperite din Târgu Mureș

Pregătiri pentru redistribuirea parcărilor acoperite din Târgu Mureș

Președinții asociaților de proprietari din Târgu Mureș au primit marți, 7 decembrie, o solicitare din partea conducerii Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public (SPADP) din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș pentru a efectua redistribuirea parcărilor acoperite pentru anul 2022.

”Având în vedere faptul că suntem la sfârșitul anului 2021, vă solicităm să efectuați redistribuirea parcărilor acoperite (copertine) pentru anul 2022. Vă reamintim că procesul verbal de predare-primire a parcărilor acoperite (copertine), se încheie pe o perioadă de un an calendaristic, în scopul utilizării acestora pentru parcarea autoturismului aflat în proprietatea locatarului, conform Procedurii Operaționale VI.M.9.1. Procesul verbal se încheie în trei exemplare, unul pentru Asociația de Proprietari, unul pentru locatar și unul pentru Administrația Domeniului Public. Vă mulțumim pentru colaborare!”, a transmis ing. Gedő István, director adjunct al SPADP din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  Irina Sorescu-Vasile (USR-PLUS), propuneri pentru modernizarea transportului în comun din Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Maros Gianluca, „Vocea studentului trebuie să fie auzită”

Suntem bucuroși să vă reamintim că anul 2022 a început la Liga Studenților din Târgu …