Sepsi László, noutăți despre Lavandei Residence și Unirii Green Park Residence II Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4860 Vizualizări

Sepsi László, noutăți despre Lavandei Residence și Unirii Green Park Residence II

Lavandei Residence, proiectul imobiliar al fotbalistului Sepsi László, avansează cu pași repezi. Așa cum a promis antreprenorul general, în vară, lucrările la complexul din Livezeni s-au derulat într-un ritm susținut, astfel că structura la primul bloc este aproape gata, iar în proporție de 70%, apartamentele sunt contractate. Sepsi László are un nou proiect imobiliar și în cartierul Unirii.

Ridicat de Sepimob Mureș SRL, antreprenor general al proiectului, complexul Lavandei Residence cuprinde imobile D+P+2 și D+P+3, în jurul cărora vor fi ridicate case, cu o dispunere care va asigura confort tuturor locatarilor. Complexul este situat în Livezeni, aproape de drumul principal, cu acces din drum asfaltat. Construcția la primul dintre blocurile din cadrul proiectului a început în vara acestui an, iar acum structura este gata. Finalizarea acestui imobil este prevăzută pentru vara anului viitor. În prima fază a proiectului, vor fi ridicate imobilele P+2, care sunt compuse din apartamente cu 1, 2 și 3 camere, amenajate într-un stil modern. În total vor fi 104 apartamente moderne, cu suprafețe utile generos de mari, peste media apartamentelor nou construite în ultimii ani. Între imobilele din cadrul complexului rezidențial dezvoltatorul a prevăzut un spațiu generos, care să permită amenajarea de parcuri pentru relaxare, iar acest lucru este posibil și datorită construirii multor locuri de parcare, inclusiv subterane. La parterul unora dintre imobile vor fi amenajate spații comerciale (constructorul a lansat o ofertă pentru firme interesate, fiind disponibili în total, spre vânzare, 1.300 mp), cu scopul de a spori confortul locatarilor dornici să aibă foarte aproape magazine cu produse de bază. Pentru cumpărături diversificate, locatarii din Lavandei Residence vor avea la dispoziție Complexul Shopping City Târgu Mureș, aflat la doar câteva minute distanță de mers cu mașina. ”Complexul Lavandei Residence este amplasat într-o zonă bună, care oferă liniște, dar și acces rapid la zone comerciale. Vom avea mult spațiu verde, locuri de joacă pentru copii și spații comerciale. În plus, vom sprijini clienții care au nevoie de servicii bancare pentru achiziționarea imobilului”, susține Sepsi László, administratorul firmei Sepimob Mureș SRL, antreprenor al proiectului. Informații despre Complexul Lavandei Residence puteți obține din pagina www.lavandei.ro sau la numărul de telefon 0741 235 335.

Unirii Green Park Residence II

Unirii Green Park II este un proiect pentru care Soccer Construct a obținut PUZ-ul, aprobat în luna octombrie a acestui an. În același timp, dezvoltatorul lucrează la partea de proiectare a corpurilor de blocuri care urmează să fie construite. Detalii despre noul proiect din cartierul Unirii ne-a oferit Sepsi László: ”Unirii Green Park II va fi un cartier complex, împărțit practic în două zone de locuit: o zonă cu un regim mediu de înălțime, adică blocuri cu P+2 etaje și o altă zonă, un centru de cartier, unde regimul de înălțime va fi D+P+4 etaje+etaj 5 retras, unde la etajele inferioare ale clădirilor dorim să dezvoltăm câteva spații cu diferite servicii pentru viitorii locatari și pentru cei care deja locuiesc acolo. De asemenea, în proiect avem propusă amenajarea unui parc. Tot aici va fi construită și o creșă, de către Primăria Târgu Mureș, cu fonduri guvernamentale. Sperăm ca în următoarele 2 luni să avem finalizate proiectele, pentru a reveni cu informații mai detaliate și cu o ofertă concretă pentru cei interesați”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE