Bazin de înot didactic și agrement, în pregătire la Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1517 Vizualizări

Bazin de înot didactic și agrement, în pregătire la Reghin

Consilierii reghineni au aprobat în cadrul ședinței ordonare din data de 16 decembrie 2021, predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.”S.A, a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Proiect tip ”Construire bazin de înot didactic și agrement în Municipiul Reghin”.

Conform proiectului, Consiliul Local al Municipiului Reghin se obligă să asigure, în condițiile legii, suprafețele de teren necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului. Este vorba de un teren situat în intravilanul municipiului Reghin, strada Râului nr. 16, aflat în domeniul public, în suprafață de 5.000 mp din cei 30.890 mp, identificat în Cartea Funciară nr. 54934/Reghin, nr.cad.54934, liber de orice sarcini. De asemenea, se aprobă asigurarea finanțării din bugetul local al Muniicipiului Reghin a cheltuielilor pentru racordurile la utilități (curent, gaz, apă, salubritate). Nu în ultimul rând, Consiliul Local Reghin se obligă ca, după predarea amplasamentelor și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pe o perioadă pe o perioadă de minim 15 ani.

Potrivit proiectului, suprafața construită a clădirii propuse este de 1289,13 mp, iar cea desfășurată fără subsol va fi de 1684,45 mp. Clădirea va fi cu subsol parțial +parte +1 etaj parțial. La parter va fi plaja bazinului și spațiile pentru sportivi. Bazinul va avea 15,40 X 25,02 m, plajele laterale vor avea 2.00 m iar cele de la capăt vor avea 6,85 m. La etaj vor fi gradenele pentru 124 de spectator, o sală de forță și una pentru gimnastică aerobică precum și vestiare.

„Având în vedere faptul că, în momentul actual Municipiul Reghin nu dispune de un bazin de înt acoperit, prin această investiție se are în vedere asigurarea unor condiții optime pentru desfășurarea de activități sportive și de peterecere a timpului liber într-un mod plăcut pentru toții iubitorii care practică înotul. Scopul principal urmărit este promovarea mișcării și sportului, îmbunătățirea structurii de agreement și totodată a stării de sănătate a populației tinere. Necesitatea asigurării unei dezvoltări durabile și echilibrate a infrastructurii la nivel local impune implementarea acestei investiții” afirmă Márk Endre, primarul municipiului Reghin, inițiatorul proiectului.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE