Discuții despre posturile cheie din administrația județului Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 817 Vizualizări

Discuții despre posturile cheie din administrația județului

Invitat luni, 20 decembrie, la emisiunea online ”Agenda de Mureș”, președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, care deține și funcția de președinte al UDMR Mureș, a precizat că implementarea noii coaliții naționale alcătuită din trio-ul PNL – PSD – UDMR în județul Mureș este deocamdată în stand-by.

”Încă nu s-a format acest grup de discuții la nivel de județ între partide, dar se va forma probabil într-un timp foarte scurt. Am așteptat să se finalizeze discuțiile naționale, să vedem cum vor fi până la nivel de prefect, subprefect, și după aceea sigur vom discuta și la nivel local. Eu țin legătura cu președinții de partide, țin legătura cu colegii consilieri, lucrurile merg înainte”, a explicat liderul UDMR Mureș.

Întrebat de realizatorul și moderatorul emisiunii, jurnalistul Adrian Giurgea, ce posturi importante va primi PSD la nivelul administrației din județul Mureș și din Târgu Mureș, Péter Ferenc a răspuns: ”Cum am găsit și până acum înțelegere cu toate partidele eu mă gândesc că și de aici încolo vom găsi înțelegere, vom sta la masa discuțiilor și vom discuta și vom povesti după ce am discutat, cine și ce a primit.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE