Vești proaste din Sovata Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4438 Vizualizări

Vești proaste din Sovata

Doar jumătate dintre pachetele scoase la vânzare pentru petrecerea Crăciunului pe rit vechi au fost vândute de hotelurile din staţiunea Sovata, pe fondul restricţiilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, directorul de operaţiuni al SC Balneoclimaterica SA, Andrei Rusu.
”Începând cu 3 ianuarie, ne-am pregătit pentru piaţa din Republica Moldova cu pachete de Crăciun pe rit vechi. Este o cină festivă, în data de 6 ianuarie, cu meniu normal de Crăciun. Pentru evitarea aglomerării, la masă am optat pentru bufet suedez, deşi pornim la capacitate de jumătate din sălile de restaurant. Vom funcţiona cu două hoteluri din trei şi avem 280 de turişti. Punem foarte mare accent pe sănătatea oamenilor, pentru noi sănătatea turiştilor este cea mai importantă. Trebuie să se distanţeze absolut toţi, sunt verificaţi la intrarea în hotel să aibă certificatul verde, la piscină şi restaurant sunt diferite serii, astfel încât să nu se depăşească capacitatea maximă permisă. Menţinem restricţia de 50% din capacitate peste tot”, a precizat Andrei Rusu.

El a adăugat că, în ultimii 4-5 ani, la Sovata nu a prea fost zăpadă de Crăciun, de Revelion şi de Crăciunul pe rit vechi, iar din acest motiv apetitul turiştilor care preferă sporturile de iarnă este destul de redus.
”Încercăm să ne adaptăm şi recomandăm serviciile noastre de piscine, de saune, eventual recomandăm şi pârtiile de schi de pe Bucin, unde au pornit tunurile de zăpadă”, a mai spus Andrei Rusu.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE