Copii premiați la DGASPC Mureș Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 633 Vizualizări

Copii premiați la DGASPC Mureș

Concursul de decorațiuni și împodobire a casei de locuit  în spiritul sărbătorilor de iarnă Așteptându-l pe moș Crăciun, în atmosferă de sărbătoare și-a desemnat câștigătorii.  

Concursul este destinat beneficiarilor, copii și tineri din sistemul județean de protecție, atât din casele de tip familial, cât și din asistență maternală profesionistă și din serviciul familial din cadrul DGASPC Mureș. Acesta prevedea realizarea și trimiterea a 5 fotografii ale locuinței unde sunt ocrotiți copiii, cu decorațiunile specifice sărbătorilor de iarnă, care să reflecte spiritul spiritul de sărbătoare, alături de un  text descriptiv, cu exemplificarea pozelor predate. Fotografiile au putu fi realizate atât în exteriorul casei, cât și în interior. Concursul s-a desfășurat pe echipe formate atât din copii, cât și personalul angajat al instituției. Termenul limită de comunicare  a lucrărilor a fost 29 decembrie 2021.

Un juriu alcătuit din angajați ai DGASPC Mureș au jurizat și pe data de 4 ianuarie au desemnat  câșigătorii. Din juriu au făcut parte Deak Elida, director general adjunct DGASPC Mureș, Șorlea Mihaela, șef serviciu, Târnăvean Claudia, șef serviciu, Todoran Adela, șef serviciu, Constantin Doru, șef serviciu.

De premiul I s-au bucuat frații Mariana și Marian de la asistentul maternal Angela Zoltan, premiul II a revenit Grupului de suport al celor 7 asistenți maternali și 11 copii din zona Ibănești, de premiul III s-au bucurat copiii din Casa familială Reghin.

În total au participat 34 de grupe de copii și angajați, un total de 197 de copii din serviciile sociale-asistenți maternali, case familiale sau centre rezidențiale pentru copii cu dizabilități, potrivit informațiilor furnizate de Deak Elida, director general adjunct DGASPC Mureș.

Direcția Generală de Protecție a Copilului și Asistenţă Socială Mureș în parteneriat cu Centrul de Inovare și Dezvoltare  Durabilă Nord Vest – Baia Mare,  Asociația Getica Târgu Mureș și Asociația Filantropica „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” Baia Mare, prin proiectul TIME CENTRU, au fost alături de copiii din serviciile sociale în cadrul Atelierelor „Jocurile iernii” și ” Iarna prin ochi de copil- Să ne dezvoltăm creativitatea”, prilej cu care a avut loc și concursul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE