Curs de prim ajutor pentru părinți Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 290 Vizualizări

Curs de prim ajutor pentru părinți

Asociația Părinți Salvatori organizează curs de resuscitare și defibrilare în caz de stop cardio-respirator și salvare în caz de înec părinților și nu numai din Reghin. Oricine poate învăța să acționeze corect în cazuri de urgență, mai ales când este vorba de copii mici ce se pot îneca cu lapte de la sân, apă sau ceai, cu saliva sau vomă, cu orice obiect mic pe care îl bagă în gură sau cu mâncare.

Iar ”stopul cardio-respirator poate interveni, în special la adulți, ca urmare a unor afecțiuni cardiace, de cele mai multe ori fără antecedente medicale cunoscute”, se precizează în anunțul  postat pe pagina de Facebook a organizatorilor.

Cursul, ce va avea loc în data de 8 februarie, între orele 17.00 – 21.00, va fi structurat în trei module, respectiv modul teoretic cu suport vital de bază, modul emoțional cu gestionarea reacțiilor psiho-emoționale și modul practic prin exersarea cu 11 manechine diferite-adulți, copii, sugari, veste de exercițiu, defibrilator automat, simulator de victimă etc.

Cursul este susținut de Vasile Vlașin, fondator al Asociației Părinți Salvatori, membru și instructor al Consiliului European de Resuscitare. Locația cursului va fi comunicată în timp util cursanților înscriși. Cursul este gratuit, însă persoanele care au posibilitatea pot face donații pentru a susține costurile organizării cursului. Înscrierile se fac online accesând pagina web a Asociației Părinți Salvatori.

Arina TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE