Primăria Bălăușeri caută recenzori Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

Primăria Bălăușeri caută recenzori

Primăria comunei Bălăuşeri recrutează recenzori pentru autorecenzare asistată, care vor lucra în spații amenajate de autoritățile locale, în perioada 14 martie 2022 – 15 mai 2022. Plata persoanelor selectate se face de către Primărie prin încheierea de contracte de prestări servicii de recenzare.

”Condiții de eligibilitate minime: minim studii medii absolvite, vârsta minimă 18 ani împliniți la data selecției, să nu aibă cazier judiciar, cunoștințe de operare a tabletei electronice, să dispună de un telefon mobil pe care să-l utilizeze pentru comunicare, abilitatea de a comunica, cunoaşterea limbii maghiare constituie avantaj, experienţă la Recensământul general agricol constituie avantaj”, se precizează pe pagina web a Primăriei comunei Bălăușeri, www.balauseri.ro.

La capitolul cerințelor, mai amintim disponibilitatea de a lucra în program prelungit, 8 ore sau mai mult, până la sfârşitul zilei, și disponibilitatea de a lucra în week-end.

”Pentru includerea în baza de date a recenzorilor și realizarea selecției vă rugăm să completați Cererea de înscriere ca personal de recensământ, care se va depune la Registratura din cadrul Primăriei Bălăuşeri, sau se va trimite prin e-mail la adresa balauseri@cjmures.ro.

Data limită de depunere 23 februarie 2022. Selecția persoanelor va fi realizată de către Direcția Județeană de Statistică Mureș”, mai menționează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE