Investiție de 22 de milioane de lei pentru un spital mureșean Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 457 Vizualizări

Investiție de 22 de milioane de lei pentru un spital mureșean

Aleșii județeni au aprobat joi, 24 februarie, într-o ședință ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiţiei „Amenajare curte interioară inclusiv împrejmuire secundară și principală a Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni”, la valoarea totală a investiției de 22.200.980 de lei, cu TVA.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, document semnat de către Ovidiu Georgescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, investiția propusă se înscrie în obiectivele Stragiei de dezvoltare locală a Municipiului Târnăveni, contribuind la dezvoltarea infrastructurii serviciilor de sănătate, iar în vederea realizării investiției a fost întocmită documentația tehnico-economică pentru „Amenajare curte interioară inclusiv împrejmuire secundară și principală a Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” – Târnăveni” – faza SF de către proiectantul SC 2GMG Construct SRL.

Conform aceluiași document, se propune ”realizarea unor alei pietonale, platforme auto și platforme de gunoi, precum și realizarea a unui spațiu de relaxare – loisir, respectiv amenajarea a patru zone de parc, amenajarea peisagistică a spațiului verde și realizarea împrejmuirii perimetrale, principală și secundară.”

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE