Specialiștii E.ON alături de refugiații ucraineni Social
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 154 Vizualizări

Specialiștii E.ON alături de refugiații ucraineni

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a E.ON Energie România, specialiștii E.ON vin în ajutorul refugiaților ucraineni, prin conectarea la energie electrică a teberelor de refugiați din anumite județe.

,,Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, fără precedent, care își pune amprenta asupra noastră, tot mai mult, în fiecare zi. De la televizor lucrurile se văd într-un fel însă pe măsură ce te apropii de graniță se simte tensiunea, iar prezența pe străzi a jandarmilor și polițiștilor îți dau de înțeles că situația este gravă. Înțeleg durerea refugiaților din Ucraina. Și bunicii mei au trecut prin această dramă și știu din poveștile lor că un refugiat nu este doar un om care a lăsat în urmă casa ci și o parte din suflet“, a precizat Volker Raffel, CEO E.ON România, prezent în județul Suceava unde a avut mai multe întâlniri cu angajații companiei și reprezentanți ai autorităților locale.

,,Grupul E.ON în România a sprijinit conectarea la energie electrică a taberei de refugiați din Siret și în zilele următoare va fi alimentată a doua tabără din județul Suceava, la Rădăuți, iar în caz de nevoie în alte locuri stabilite de autorități”, au precizat reprezentanții E.ON Energie România.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – e.on

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE