La pas, cu turație redusă Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 206 Vizualizări

La pas, cu turație redusă

Echipa de baschet masculin CSM Târgu Mureș a obținut o nouă victorie la sor în Liga I. Mureșenii s-au impus pe teren propriu în etapa cu numărul 14, 131-61 (30-22, 40-9, 32-12, 29-18) cu Politehnica Iași. A fost un joc în care cei mai tineri componenți ai lotului au evoluat mai multe minute, iar Goran Martinic și Vladislav Solopa au fost odihniți. Gazdele au început deconectați jocul în fața ultimei clasate și ieșenii s-au aflat la conducere până la jumătatea primului sfert. Cum era de așteptat, George Trif și-a trezit elevii și a început desprinderea. Astfel, oaspeții au reușit în sferturile doi și trei să înscrie cumulat mai puține puncte decât în primul act. Până la final problema care s-a pus a fost doar aceea a proporției scorului.

Cu acest succes mureșenii au trecut pe primul loc în clasament, dar a doua clasată, CSU Știința București are un joc mai puțin disputat.

Tinerii „lunetiști”, în prim plan

În condițiile date, cei mai tineri componenți ai echipei au avut ocazia să se remarce. Acest lucru l-a reuși în special Engi-Rosenfeld Dávid. Acesta a înscris 24 puncte, cu un procentaj de excepție, cu 8 coșuri de 3 puncte din 11 tentative. Ceilalți marcatori ai gazdelor au fost: Sánta Szabolcs 20, Vlad Nistor (3×3) și Kenneth Craig Ross câte 15, Andrei Mureşan 12, Norbert Steff (1×3), Alin Borşa (1×3) și Kiss Rolánd (2×3) câte 11, Mihnea Tălmăcean 8, Szilveszter Botond 4. A mai jucat Răducu Blaga. Ștefan Florea de la oaspeți a fost coșgeterul partidei, cu 27 puncte, dar trebuie precizat că formația ieșeană a evoluat cu doar cinci jucători pe durata întregului meci.Pentru CSM urmează două partide cu adversare din orașe cu echipă prezentă în Liga Națională. Luni, 7 martie, de la ora 17.00 vor întâlni pe teren propriu Universitatea Craiova, meci în devans al etapei a XVI-a, iar în 13 martie vor întâlni în deplasare formația CSU 2 Sibiu, partidă din etapa a XV-a. Întâlnirea decisivă pentru prima poziție în Liga I de la finalul primei faze, cu CSU Știința București, se va disputa la Târgu Mureș, în etapa a XX-a, programată în 16 aprilie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE