Mara Togănel alături de elevii refugiați din Ucraina Social
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Mara Togănel alături de elevii refugiați din Ucraina

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș, Mara Togănel, prefectul județului Mureș a anunțat că va fi alături de elevii refugiați din Ucraina, care sunt cazați în căminul studențesc al Universității Dimitrie Cantemir.

,,Peste 20 de elevi refugiați din Ucraina sunt cazați în căminul studențesc al Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș. Inspectoratul Școlar Județean Mureș le asigură aparatura tehnică necesară pentru a desfășura școala în regim online, cu profesorii de la școala lor din țara vecină. În plus, astăzi am discutat cu părinții despre posibilitatea de a le oferi copiilor lecții de limba engleză și română, cu profesori din Târgu Mureș”, a precizat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

,,Chiar dacă situația prin care trec acești copii este una dificilă, nevoia de a-și continua parcursul educațional trebuie să rămână prioritară. Tocmai de aceea, printr-o bună colaborare între autorități, universitate și ISJ Mureș, reușim să le asigurăm accesul la o serie de activități benefice pentru ei în această perioadă”, a mai precizat Mara Togănel.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Universitatea Dimitrie Cantemir Târgu-Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE