Târgu Mureș: Hală nouă de producție în domeniul fabricării produselor metalice Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9769 Vizualizări

Târgu Mureș: Hală nouă de producție în domeniul fabricării produselor metalice

Conducerea societății Romprodus SRL Târgu Mureș anunță depunerea documentației la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, întocmită conform Ordinului nr. 1798/2007 al Ministerului Mediului și Dezvoltării Durabile, în vederea obținerii autorizației de mediu pentru obiectivul ”Hală de producție”, pe un amplasament din municipiul Târgu Mureș, strada Livezeni nr. 24.

”Activitatea constă în fabricarea produselor metalice obținute prin deformare plastică. Orice informații, sugestii și contestații privind impactul asupra mediului se pot obține la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, telefon 0265-314.984, 314.987, fax 0265-314.985, în termen de zece zile de la publicare”, se precizează în comunicat.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Romprodus SRL Târgu Mureș funcționează din data de 7 ianuarie 1994, are ca obiect de activitate ”Fabricarea produselor metalice obținute prin deformare plastică; metalurgia pulberilor” și este deținută de doi asociați: Ștefan Ormenișan (50%) și Ovidiu Adrian Marin (50%).

La finalul exercițiului financiar 2020 firma avea 29 de angajați, iar în ultimii cinci ani, în perioada 2016-2020, SC Romprodus SRL a derulat afaceri totale de 26,3 milioane de lei și a obținut un profit net cumulat de 6,3 milioane de lei.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE