Tarife majorate la Stația de sortare, compostare și transfer Cristești Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 336 Vizualizări

Tarife majorate la Stația de sortare, compostare și transfer Cristești

Consilierii județeni au aprobat joi, 14 aprilie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, modificarea tarifelor de operare pentru activităţile de sortare, compostare și transfer la Cristești.

Aleșii județeni au aprobat modificarea tarifului de operare pentru activitatea de sortare a deșeurilor de la 289,93 lei pe tonă la 360,68 lei pe tonă, pentru activitatea de compostare a deșeurilor de la de la 533,58 lei pe tonă la 574,73 lei pe tonă, iar pentru activitatea de transfer a deșeurilor de la 72,31 lei pe tonă la 77,08 lei pe tonă. Prețurile conțin și TVA.

”Modificarea tarifelor a fost solicitată de către firma SC Iridex Group SRL, care gestionează serviciul de sortare, compostare și transferul deșeurilor, din cauza scumpirii carburanților. Cererea a fost analizată și justificată de către personalul de specialitate al Consiliului Județean Mureș, după care a intrat în ședința Consiliului. Însă trebuie accentuat și este foarte important să subliniem că acest lucru nu înseamnă o creștere a prețurilor pentru populație. Locuitorii vor plătii același preț pentru colectarea deșeurilor ca și până acum. Diferența va fi acoperită de Consiliul Județean Mureș din bugetul propriu”, a subliniat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE