Viceprimar PMP la Ungheni! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1030 Vizualizări

Viceprimar PMP la Ungheni!

Aleșii locali ai orașului Ungheni au desemnat joi, 14 aprilie, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru, noul viceprimar al localității în persoana lui Cosmin Duma (foto), consilier local din partea PMP.

Numirea lui Cosmin Duma este la prima vedere surprinzătoare deoarece la nivelul Consiliului Local al orașului Ungheni majoritatea este deținută de către Partidul Național Liberal, care are 9 din cei 15 consilieri locali.

În urmă cu aproximativ o lună, Victor Prodan, primarul orașului Ungheni, a semnalat conducerii județene a Partidului Mișcarea Populară antijocul pe care consilierii PMP Ungheni îl practică în ultimii doi ani în cadrul Consiliului Local. Aceștia nu au votat proiectele de buget ale unității administrativ-teritoriale, și nici proiectele de dezvoltare ale orașului propuse de către administrația locală. 

”Nu mi-am dorit niciodată mai mult decât comunicare și bune intenții din partea fiecărui consilier local pentru orice inițiativă sau proiect pe care îl propunem în atenția acestora. Am invitat an de an fiecare reprezentant al formațiunilor politice care sunt prezente în cadrul Consiliului Local Ungheni la discuții înainte de realizarea bugetelor locale, fără succes însă. Am dorit să ascultăm propuneri de proiecte, reale și realizabile, nu doar mesaje de campanie electorală și dezinformări în spațiul public, însă m-am confruntat cu aceeași lipsă de interes și de viziune. Sper ca prin această decizie vom avea un organ colegial care să își concentreze atenția pe proiectele pe care le propunem și pe dezvoltarea comunității noastre care are nevoie de eforturi constante și reale, pentru a putea fi deservită așa cum se cuvine”, a declarat, la finalul ședinței, primarul Victor Prodan.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE