Zelenski le mulțumește ucrainenilor Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

Zelenski le mulțumește ucrainenilor

Preşedintele Volodimir Zelenski a mulţumit poporul ucrainean pentru cele 50 de zile de rezistenţă în faţa asaltului Rusiei asupra ţării.

„Mulţumită lui Dumnezeu, forţelor armate ucrainene şi poporului nostru, ne-am apărat cea mai mare parte a ţării”, a spus Zelenski în mesajul său video zilnic.

„Cele 50 de zile de apărare sunt o realizare. O realizare a milioane de ucraineni”, a adăugat preşedintele ucrainean. Zelenski a mai afirmat că îşi aminteşte prima zi a invaziei ruse din Ucraina. „Ca să o spun cu blândeţe, nimeni nu credea că o să supravieţuim”, a declarat el.

Liderul de la Kiev a afirmat de asemenea că mulţi l-au îndemnat să părăsească ţara: „Sfatul lor era să cedăm de facto în faţa tiraniei”. El le-a mulţumit tuturor susţinătorilor Ucrainei.

Zelenski a afirmat că în ultimele 50 de zile i-a privit pe mulţi lideri politici într-un mod diferit. A spus că a văzut „o mare generozitate” la cei care nu sunt bogaţi şi hotărâre la cei care nu au fost luaţi în serios de ceilalţi. Dar a precizat că a văzut de asemenea şi cum unii politicieni se comportă ca şi cum nu ar avea nicio putere.

DPA

( www.agerpres.ro )

Foto: www.digi24.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE