VIDEO: Mirdatod Prod, aproape de veteranii din forțele speciale Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 519 Vizualizări

VIDEO: Mirdatod Prod, aproape de veteranii din forțele speciale

Reprezentanții Asociației Militarilor Veterani din Teatrele de Operații Irak, Afghanistan și Balcanii de Vest (AMVVD), sucursala Târgu Mureș, și ai companiei Mirdatod Prod SRL au încheiat în cursul zilei de marți, 19 aprilie, un parteneriat de colaborare, înțelegerea fiind parafată de Mihai Florin Ilaș, reprezentantul AMVVD Mureș, și Mircea Todoran, fondatorul companiei Mirdatod Prod SRL.

Mircea Todoran, administratorul și fondatorul companiei Mirdatod Prod SRL

”Decizia acestui parteneriat a venit în urma mai multor discuții cu unii membrii ai asociației militarilor veterani din teatrele de operații. Ne-am gândit că am putea fi de ajutor pentru dânșii, iar ei la rândul lor să fie de ajutor pentru noi. Noi să ne promovăm produsele în rândul dânșilor, iar dânșii să beneficieze de unele gratuități din partea firmei Mirdatod”, a precizat Mircea Todoran, administratorul și fondatorul companiei Mirdatod Prod SRL.

Parteneriatul încheiat pe o perioadă de un an oferă militarilor rezerviști din teatrele de operații posibilitatea de a beneficia de oprodusele lactate Mirdatod, produse care au putut fi gustate cu ocazia semnării înțelegerii dintre cele două părți.

Mihai Florin Ilaș, președintele AMVVD, sucursala Târgu Mureș

„Aest contract de colaborare încheiat cu cei de la Mirdatod constă în acordarea de bonuri valorice militarilor veretani care vor putea fi folosite în cumpărarea de produse lactate de la această firmă. Este un ajutor pentru acești militari veterani, orice mână întinsă către aceste persoane este binevenită. Pe această cale țin să-i mulțumesc domnului Mircea Todoran pentru faptul că este alături de militarii veterani din teatrele de operații. Domnia sa a dorit ca de Sărbătorile Pascale să ofere mici cadouri militarilor veterani din teatrele de operații. Cadourile au constat în produse lactate. La nivel național sunt 47 de sucursale AMVVD. La nivel de Târgu Mureș avem 205 membrii în asociație, care vor beneficia de aceste produse marca Mirdatod”, a preczat Mihai Florin Ilaș, președintele AMVVD, sucursala Târgu Mureș.

Lactatele de Ibănești, certificate NATO

În cursul anului trecut, produsele Mirdatod au fost certificate NATO, aspect care permite companiei mureșene să intre în meniul trupelor NATO din România, și nu numai. „Acreditarea NATO înseamnă o susținere cât mai bună a Armatei, în sensul că e nevoie de o alimentație sănătoasă, corectă pentru armată, pentru militari. În urma documentelor pe care le-am depus, am fost în cele din urmă acreditați NATO pentru a putea livra produsele Mirdatod către unitățile militare din structura NATO. Această acreditare nu constituie un favor pentru noi pentru a putea să ne vindem produsele unităților militare NATO, vom respecta întocmai caietele de sarcini și licitațiile care se vor organiza în acest sens. Cu siguranță va fi o concurență, iar pentru a participa la licitații trebuie să fi în primul rând acreditat. Noi am făcut toate demersurile, astfel încât am obținut acreditarea pentru a livra produsele noastre unităților militare”, a declarat Mircea Todoran.

Capacitatea de producție nu reprezintă un impediment spun reprezentanții Mirdatod, noua fabrică de procesare de la Reghin lucrează doar la jumătate de capacitate, și ar face față unei suplimentări a producției.

„Având în vedere faptul că avem două fabrici de producție, la Ibănești și la Reghin, consider că avem capacitatea de producție necesară să livrăm produsele noastre, capacitate care ne permite să susținem Armata Română cu produse de cea mai înaltă calitate. Capacitatea fabricii din Reghin e mult mai mare decât ceea ce produce la ora actuală. Noi pentru asta ne și luptăm, să ne putem vinde produsele, să oferim locuri de muncă oamenilor care procesează lapte, să asigurăm o desfacere bună a fermierilor care produc lapte, și cred că putem crește dublu față de cum suntem în momentul de față. Cred că este foarte important să arătăm că noi românii știm să facem lucruri bune, lucruri de calitate. Mai mult de atât, să demonstrăm că suntem parteneri NATO, că putem să fim și noi acolo în rândul producătorilor care livrează produse pentru NATO”, a precizat fondatorul companiei Mirdatod Prod.

Beneficiu pentru fermieri

Importanța unui posibil parteneriat Mirdatod – Armată – NATO, a fost subliniată și de Nicu Bumb, ing. șef în cadrul companiei Mirdatod, pas de pe urma căruia vor avea de câștigat inclusiv fermierii, cei care produc materia primă.

Nicu Bumb, inginer șef, SC Mirdatod Prod

„Pentru noi este un eveniment foarte important, am ajuns cu produsele noastre de top să participăm în viitor la cele mai mari licitații, pentru unul din cei mai mari beneficiari, respectiv Armata. Grație acreditării NATO care am obținut-o anul trecut, cu siguranță Mirdatod va participa la licitațiile care vor veni, pentru a putea valorifica produsele noastre pe masa militarilor români, pe masa militarilor NATO din țară și de peste granițele României. Prin licitațiile la care vom participa, de câștigat vor avea și fermierii români, având în vedere că un contract încheiat cu Armata este unul de lungă durată, în spatele căruia stau mii de fermieri care produc lapte, număr care va trebui mărit, tocmai pentru a putea satisface aceste contracte. Aceasta a fost și intenția acestei certificări NATO, pentru a putea dezvolta cât mai mult ramura de vânzare. Dacă reușim, sunt convins de acest lucru, beneficiile vor fi atât pentru noi dar mai ales pentru fermieri”, a conchis ing. Nicu Bumb.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE