Orașul nostru gazda a patru olimpiade naționale Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 300 Vizualizări

Orașul nostru gazda a patru olimpiade naționale

Municipiul Târgu-Mureş a găzduit patru Olimpiade Național în perioada 6 aprilie – 1 mai 2022, respectiv Olimpiada Națională de Istorie,  Olimpiada Națională de Limba Germană, Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă și Olimpiada Națională de Religie Romano-Catolică – manifestări prestigioase în care elevii au dat măsura talentului și a cunoştinţelor lor în domenii variate.

 “Pe această cale, doresc să adresez mulțumiri sponsorilor oficiali, instituțiilor partenere care și-au adus un aport semnificativ în organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a  acestor manifestări de anvergură pentru învățământul românesc: Consiliul Județean Mureș, Primăria Municipiului Târgu-Mureș, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș.

Tuturor, vă mulțumesc pentru efortul depus, pentru plusvaloarea de care ați dat dovadă pe parcursul derulării olimpiadelor găzduite de orașul nostru. Vă doresc sănătate, putere de muncă, succes în tot ceea ce faceți!” a transmis într-un comunicat de presă Inspector școlar general prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan.

Toți cei implicați în organizare, elevi, cadre didactice, autorități locale, reprezentanți mass-media, au demonstrat că orice reușită este posibilă atâta timp cât la bază stau profesionalismul și responsabilitatea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE