Plan de extindere pentru o firmă din Târgu Mureş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3649 Vizualizări

Plan de extindere pentru o firmă din Târgu Mureş

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă, într-o ședință viitoare d elucru, cu privire la oportunitatea aprobării Planului Urbanistic Zonal (PUZ) ”Stabilire reglementări pentru construire clădiri de prestări servicii și reglementare accese”. Documentul are ca beneficiar societatea Conflexim SRL și se află publicat pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, iar investiția este propusă să fie realizată pe strada Barajului nr. 21 din Târgu Mureș, pe un teren în suprafață de 9.725 de metri pătrați.

”Pentru construirea clădirilor de pe parcela cu nr. C.F. 120807 a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local 86/10 februarie 2011 PUZ – Conversie funcțională în vederea extinderii atelierului de tinichigerie și service auto. Restul terenului a rămas cu denumirea funcțională Ai2A – Subzona unităților predominant industrială, cu posibilitatea construirii conform PUZ”, se menționează în PUZ-ul aflat în dezbatere publică.

”Terenul este ocupat de hale de mică producție și liber de zona dorită pentru reglementare”, se mai precizează în același document.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Conflexim SRL Târgu Mureș s-a înființat în data de 13 iunie 1991, are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești” și este un business cu doi asociați: Remus Florin Vlad (99%) și Carmen Diana Ungur (1%). La finalul exercițiului financiar 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, profit net de 235.966 de lei și un angajat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE