Ludușeanul Kolozsvari Edward Kovacs, campion european Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 564 Vizualizări

Ludușeanul Kolozsvari Edward Kovacs, campion european

În săptămâna 7-14 mai 2022, la București s-a desfășurat Campionatul European de Skandenberg, Euro Arm 2022 European Armwrestling & Para-Armwrestling Championships cu participarea sportivilor din 24 de țări.

Lotul României a avut o comportare foarte bună și a ocupat locul I pe națiuni la categoria masters, locul II la juniori și locul III la seniori. În clasamentul general pe medalii, România este campioană pe națiuni cu cele 22 de medalii de aur și un total de 92 de medalii cucerite. La această zestre deosebită, nemaiîntâlnită până acum se regăsește și medalia de aur cucerită de cunoscutul sportiv și antrenor – căpitan al echipei naționale Kolozsvari Edward Kovacs, medalia de argint cucerită de Alexia Olaru și medaliile de bronz cucerite de Alex Păcurar și Paul Nistor (câte două medalii) și câte o medalie de bronz cucerite de Andrei Maier, Ionuț Aldea și Sonia Florea. De altfel, Sonia alături de Szekely Ervin și Florin Varo au activat cu succes în echipa de arbitri, toți trei fiind înaintați într-un grad superior în arbitraj.

La revenirea în orașul Luduș, campionul european Kolozsvari Edward Kovacs ne-a declarat: „Da! S-a cântat Imnul de Stat al României pentru mine! Un vis împlinit după ani grei petrecuți în sală, ani buni dedicați acestui sport frumos, a sosit momentul și clipa cea mare de a fi campion european. Am trăit momente extraordinare, emoționante, am primit încurajări, felicitări și susținere din partea familiei, a cunoscuților și a persoanelor necunoscute. În spatele acestei medalii frumoase, din cel mai nobil metal, este multă muncă, sacrificii făcute și pasiune, toate pentru victoria finală. Vă mulțumesc tuturor, familiei, echipei Edi Gym și sponsorilor East Agro Imput, Agro Leg Varo, Hotel Riwer Luduș, Marvicom, Urcan Grup, Globasig!”.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE