Home / Administratie / Cine sunt actualii consilieri personali ai primarului Soós Zoltán

Cine sunt actualii consilieri personali ai primarului Soós Zoltán

Distribuie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat luni, 30 mai, în cadrul emisiunii online ”Agenda de Mureș”, că în prezent are patru consilieri personali.

”Legat de cabinet, în momentul de față suntem patru membri de cabinet. Din consilierii mai vechi: domnul Mark Hermann Cristian, doamna Cristina Pruteanu, respectiv șefa de cabinet Nagy Eva – toți colegii din primul moment sunt acolo. Și avem o colegă nouă, doamna Bartha Katalin, care se ocupă de probleme de resurse umane și ajută munca cabinetului să o armonizăm cu munca Primăriei. Momentan, atâția consilieri sunt care vin și mă susțin. Sunt foarte recunoscător pentru munca lor și ei au o sarcină dificilă pentru că preiau multe din greutăți”, a afirmat primarul municipiului Târgu Mureș.

În aceeași emisiune realizată și moderată de către jurnalistul Adrian Giurgea, Soós Zoltán a informat că în prezent aparatul propriu al Primăriei Municipiului Târgu Mureș a devenit ”mult mai suplu și mult mai mic”.

”Suntem deja sub 400 de persoane care activează în Primărie și la asta se adaugă personalul de la ADP, dar Serele, Poliția Locală, Grădina Zoologică, respectiv Direcția Impozite și Taxe s-a desprins, instituție subordonată, și urmează Weekend-ul să se desprindă, Clubul Sportiv Municipal mai demult s-a desprins, deci toate astea s-au desprins, ci aceste instituții nu numai că s-au desprins, dar au și venituri. Sunt obligați să aibă venituri”, a precizat edilul șef al ”Orașului Trandafirilor”.

Alex TOTH


De asemenea, verificati

Câți români, maghiari și romi trăiesc în județul Mureș

Distribuie Structura populației din județul Mureș după ponderea principalelor etnii, conform rezultatelor provizorii ale Recensământului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.