Cine sunt actualii consilieri personali ai primarului Soós Zoltán Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1360 Vizualizări

Cine sunt actualii consilieri personali ai primarului Soós Zoltán

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat luni, 30 mai, în cadrul emisiunii online ”Agenda de Mureș”, că în prezent are patru consilieri personali.

”Legat de cabinet, în momentul de față suntem patru membri de cabinet. Din consilierii mai vechi: domnul Mark Hermann Cristian, doamna Cristina Pruteanu, respectiv șefa de cabinet Nagy Eva – toți colegii din primul moment sunt acolo. Și avem o colegă nouă, doamna Bartha Katalin, care se ocupă de probleme de resurse umane și ajută munca cabinetului să o armonizăm cu munca Primăriei. Momentan, atâția consilieri sunt care vin și mă susțin. Sunt foarte recunoscător pentru munca lor și ei au o sarcină dificilă pentru că preiau multe din greutăți”, a afirmat primarul municipiului Târgu Mureș.

În aceeași emisiune realizată și moderată de către jurnalistul Adrian Giurgea, Soós Zoltán a informat că în prezent aparatul propriu al Primăriei Municipiului Târgu Mureș a devenit ”mult mai suplu și mult mai mic”.

”Suntem deja sub 400 de persoane care activează în Primărie și la asta se adaugă personalul de la ADP, dar Serele, Poliția Locală, Grădina Zoologică, respectiv Direcția Impozite și Taxe s-a desprins, instituție subordonată, și urmează Weekend-ul să se desprindă, Clubul Sportiv Municipal mai demult s-a desprins, deci toate astea s-au desprins, ci aceste instituții nu numai că s-au desprins, dar au și venituri. Sunt obligați să aibă venituri”, a precizat edilul șef al ”Orașului Trandafirilor”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE