Final de stagiune la Teatrul Național și planuri noi Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

Final de stagiune la Teatrul Național și planuri noi

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș anunță finalul stagiunii 60, an aniversar plin de provocări dar și cum multe reușite.

„Am ajuns în mod inevitabil la un nou final de stagiune şi am fost bucuroşi şi norocoşi să vă avem alături atât în perioada dificilă a restricţiilor, cât şi în cea în care am reînceput să trăim normal. A fost o stagiune rotundă (numărul 60 a fost unul benefic), a bilanţurilor şi a confirmărilor. Cea care urmează va continua cel de-al şaselea deceniu de teatru românesc la Târgu Mureş cu proiecte noi şi cu aceeaşi energie creatoare”, au transmis reprezentanții Teatrului Național.

Iubitorii de teatru mai pot cumpăra încă bilete la ultimele spectacole din luna iunie: „Întoarcerea” miercuri, 8 iunie de la 19:00 la Sala Mică, „Clasa noastră”, joi, 9 iunie de la 19:00 la Sala Mare, „Povești din viitor”, miercuri, 15 iunie de la 19:30 la Sala Mică, „Niște fete”, vineri, 17 iunie de la 19:30 la Sala Mică și „Trădare”, sâmbătă, 18 iunie de la 19:00 la Sala Mare în regim studio.

Pregătiri pentru un nou spectacol

Peste vară, actori ai Teatrului Național lucrează împreună cu regizorul Radu Afrim, un artist al scenei de talie internaţională care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Radu Afrim. Acesta a început repetiţiile la spectacolul „Ierbar“. Producţia se va juca la Sala Mare şi se bazează pe un text dramatic scris de Radu Afrim pornind de la volumul de poezie „Cartea plantelor şi animalelor“ de Simona Popescu. Scenografia spectacolului va fi realizată de Irina Moscu.

Deplasări în vacanța mare

De asemenea, două producţii ale Companiei „Liviu Rebreanu“ vor participa la festivaluri importante în această vară.

„Trădare“ de Harold Pinter, în regia lui Bobi Pricop, se va juca în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu miercuri, 29 iunie, de la ora 20.00, la Fabrica de Cultură – Sala Lulu.

„Take, Ianke şi Cadâr“ de Victor Ion Popa, în regia lui Nicu Mihoc, va ajunge din nou pe litoral, de această dată la Constanţa, în cadrul „SEAS – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului“. Reprezentaţia va avea loc duminică, 14 august, ora 21.00, în Parcul Arheologic.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE