Home / Slider / 1044  persoane angajate prin AJOFM Mureș

1044  persoane angajate prin AJOFM Mureș

În primele cinci  luni ale acestui an, prin intermediul AJOFM Mureș au fost încadrate în muncă 1044  persoane, dintre care 504 femei. Din acest total,  330 persoane fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de referință, 579 au peste 45 de ani, 112 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 33 au vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani, 56 au vârsta cuprinsă între 25-29 de ani (56 tineri NEET), iar 264 sunt tineri sub 25 de ani (263 tineri NEET).

În funcţie de rezidenţă, din totalul persoanelor încadrate în muncă, 531 provin din mediul urban, iar  513  persoane sunt din mediul rural. Cele mai multe persoane au studii liceale (331), urmate de cele cu studii profesionale (267), studii gimnaziale (254). Numărul celor cu studii primare este de 70, al celor cu școli postliceale este de 29, iar cei cu studii universitare  sunt în număr de 93.

În acest an, 5450 persoane au beneficiat de asistenţă pentru înregistrarea în evidenţă ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecţiei sociale privind acordarea indemnizaţiei de şomaj sau cuprinderea în măsuri active.

Pentru mai multe informații despre activitatea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă  MUREŞ , puteți accesa www.anofm.ro.

Citeste si:  Mureș: Șofer depistat cu alcoolemie de 1 la mie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Platoul ”La Fâncel”, gazda sărbătorii tradițiilor Văii Gurghiului

Sâmbătă, 13 august, pe Platoul ”La Fâncel” a debutat cea de a XV-a ediție a …