Home / Administratie / Plan de investiții pentru Acățari                   

Plan de investiții pentru Acățari                   

Aleșii locali ai comunei Acățari au aprobat recent, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, Planul investițiilor publice aferent anului 2022.

Potrivit paginii web a Primăriei comunei Acățari, www.acatari.ro, principalele investiții preconizate a fi realizate, în anul 2022, pe raza localității Acățari, în cuantum total de 2.173.000 de lei sunt următoarele: ”Achiziție autogreder” (550.000 de lei), ”Sistem încălzire școală” (400.000 de lei), ”Centru multifuncțional Găiești” (300.000 de lei), ”Canalizare menajeră și stație de epurare în comuna Acățari, județul Mureș” (250.000 de lei), ”Canalizare în localitatea Găiești și Vălenii” (200.000 de lei), ”Asfaltare străzi și drum comunal în comuna Acățari, județul Mureș” (150.000 de lei), ”SF – Canalizare Gruișor – Ștejeriș” (148.000 de lei), ”DALI – Reabilitarea și modernizarea clădirii școlii din Acățari, comuna Acățari, în vederea creșterii eficienței energetice” (135.000 de lei), ”Plan Urbanistic General” (20.000 de lei) și ”Creșterea eficienței energetice la Școala Vălenii” (20.000 de lei).

Comuna Acățari se află la circa 13 kilometri de municipiul Târgu Mureș, pe DN 13, în zona de contact a dealurilor Nirajului cu Podișul Târnavelor, pe râul Niraj și canalul Vețca, și are în componență nouă sate: Acățari, Corbești, Găiești, Gruișor, Murgești, Roteni, Stejeriș, Suveica și Vălenii.

Localitatea este administrată de un Consiliu Local compus din 13 consilieri, iar principalele persoane din conducerea Primăriei comunei Acățari sunt Osváth Csaba – primar, Veres Gáspár Ervin – viceprimar, Toth Emese Zsuzsanna – administrator public și Józsa Ferenc – secretar.

La recensământul din anul 2011, comuna Acățari avea 4.738 de locuitori.

(Redacția)

Citeste si:  80.000 de lei din banii târgumureșenilor pentru ”Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc”, cu votul lui Pápai László Zsolt (POL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Interviu cu Petrișor Bordea, viitor elev militar

Așa cum v-a obișnuit, echipa cotidianului Zi de Zi caută spre a evidenția excelența în …