Se apropie turneul de tenis de la Wimbledon! Cine sunt favoriții pe tabloul de la masculin? timp liber
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Se apropie turneul de tenis de la Wimbledon! Cine sunt favoriții pe tabloul de la masculin?

Ediția din 2022 de la Wimbledon va fi una cu totul și cu totul specială. Pentru prima oară, punctele acumulate nu vor mai fi valabile și nu vor mai conta în clasamentul ATP. Se va juca exclusiv pentru spectacol, iar show-ul promite să fie unul cu adevărat unic în istorie. Vor lua parte la competiție toate numele grele, iar favorit este nimeni altul decât sârbul Novak Djokovic. 

Cine câștigă la Wimbledon? Topul primilor cinci favoriți!

Pe măsură ce se apropie turneul desfășurat pe iarba de la Wimbledon, apar tot mai multe discuții cu privire la principalul favorit pe tabloul masculin. Anul 2022 aduce în prim-plan revenirea marelui Roger Federer pe terenurile londoneze, însă elvețianul este departe de apogeul carierei și de forma care l-a transformat în cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, alături de rivalul său spaniol, Rafael Nadal. Considerați a fi Lionel Messi și Cristiano Ronaldo din tenis, cei doi vor participa la turneul din acest an, dar nu sunt favoriții principali ai competiției. Iată cum arată topul primilor zece favoriți:

  1. Novak Djokovic – sârbul este favoritul numărul unu al turneului de la Wimbledon, cu o cotă de 2,10 la succesul final;
  2. Carlos Alcaraz – al doilea favorit al competiției este spaniolul Carlos Alcaraz. În vârstă de 19 ani, acesta are o cotă de 5,00, pentru un succes la Londra. Diferența uriașă de cotă față de Djokovic demonstrează statutul de favorit clar al competiției pe care îl are sârbul;
  3. Rafael Nadal – legendarul Rafa are cota 7,00 pentru un succes la Londra. Forma sa fizică este departe de apogeu, însă pentru Rafa ar fi remarcabilă chiar și prezența în semifinale; 
  4. Matteo Berrettini – italianul Berrettini are cota 9,00 pentru victoria finală la Wimbledon, însă forma sa recentă demonstrează că o surpriză nu este deloc de exclus din calcule. 
  5. Stefanos Tsitsipas – grecul Tsitsipas are cota 10,00, însă este un alt jucător care poate face surpriza, astfel că pariorii care se vor încumeta să mizeze pe succesul său ar putea să realizeze un câștig notabil. 

În ceea ce îl privește pe celebrul Roger Federer, elvețianul în vârstă de 40 de ani are cota 15,00 pentru turneul pe care l-a câștigat deja de opt ori. Alege-ți favoritul și profită de șansele sale de succes pe iarba londoneză. 

Alege cele mai tari pariuri de sport și bucură-te de cotele excelente care îți pot aduce satisfacții pe parcursul zilelor de competiție. Nu uita că este necesar să pui preț pe responsabilitate și să te bucuri la maximum de distracția pe care ți-o oferă posibilitatea de a paria pe sportivii tăi preferați!

Sezonul de fotbal s-a încheiat odată cu finalul lunii mai, însă lumea sportului nu stă pe loc, iar vara aduce în continuare evenimente care promit să facă deliciul iubitorilor competițiilor cu renume. Cel mai important turneu de tenis desfășurat pe suprafață cu iarbă este turneul de la Wimbledon. Acesta are în spate o tradiție extrem de bogată, iar spectacolul este întotdeauna garantat pe terenurile londoneze.

Sursa foto: Pixabay

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE