Primăria Târgu Mureș recrutează recenzori Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Primăria Târgu Mureș recrutează recenzori

Primăria Municipiului Târgu Mureș continuă recrutarea de recenzori pentru recenzarea prin interviu față-în-față, în teren, până la data de 17 iulie, deoarece încă există zone neacoperite.

”Condiții de eligibilitate minime: vârsta minimă 18 ani împliniți la data selecției; minim studii medii absolvite; să nu aibă cazier judiciar; să aibă cont bancar; să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete; abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată. Plata recenzorilor se face în funcție de numărul de chestionare completate prin interviu față-în-față, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de: 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”, inclusiv „Secțiunea pentru recenzarea spațiului colectiv de locuit”, se menționează într-un anunț.

Pentru depunerea cererii trebuie completat formularul de înscriere accesând link-ul https://rb.gy/z0szhk, iar ulterior completării se vor atașa următoarele documente: copie după cartea de identitate, copie după diplomă de studii (cel puțin nivel mediu) și cazier.

Cererea se va depune la Registratura primăriei sau se va trimite pe una din adresele de e-mail primaria@tirgumures.ro, infopublic@tirgumures.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE