Márk Endre: „Dăm asigurări cetățenilor că facem tot ce este legal pentru a asigura ordinea și liniștea în incinta ștrandului municipal” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 697 Vizualizări

Márk Endre: „Dăm asigurări cetățenilor că facem tot ce este legal pentru a asigura ordinea și liniștea în incinta ștrandului municipal”

În luna iunie se deschidea ștrandul la Reghin, alternativă numai bună la căldura de afară, plus că prețurile se prezentau extrem de convenabil. Cum se întâmplă de obicei, pentru unii aceste lucruri nu au fost de ajuns, astfel că s-a ajuns în trista situație ca ștrandul să fie închis la câteva zile după ce a fost deschis, fapt pentru care autoritățile, în speță Primăria Reghin, au fost nevoite să vină cu anumite măsuri. O parte dintre acestea (lucruri extrem de elementare) au și fost prezentate publicului larg, inclusiv expuse la vedere, care fac obiectul obligațiilor celor care trec pragul ștrandului.

Mai mult de atât, s-a trecut și la modificarea și completarea regulamentului de organizare si funcționare al Ștrandului Municipal Reghin, aprobat prin HCL Reghin nr. 60/18.06.2010, fapt consemnat în cadrul ședinței extraordinare de îndată a Consiliului Local Reghin din data de 8 iulie. Potrivit proiectului, noile tarife de acces cresc, de la 10 lei la 20 de lei/zi, iar pentru copiii între 5-18 ani – 12 lei/zi, față de 7 lei cât era prețul vechi. Pentru închirierea unui șezlong pe o zi, prețul stabilit este de 7 lei. Potrivit proiectului, beneficiază de acces gratuit în incinta ștrandului copiii cu vârstă până la 5 ani, copiii cu handicap și persoana care îi însoțește și adulții cu handicap grav sau accentuat precum și persoana care îi însoțește.

Înainte de supunerea la vot a proiectului, consilierul PNL, Fărcaș Mihai Dan a venit cu un amendament, mai exact un tarif pentru închirierea unui șezlong cu acces la măsuță și umbrelă. „La solicitatea celor din comunitate aș propune introducerea în tabela de prețuri a unei linii suplimentare privind tariful pentru șezlong cu acces la măsuță și umbrelă care să fie tarifat cu 15 lei/zi. Să încercăm să amenajăm câteva astfel de facilități, iar în caz că cererea este una mare, să le suplimentăm pe viitor”, a precizat Fărcaș Mihai Dan. Amendamentul a primit acceptul consilierior care au votat în unanimitate proiectul, care prevede noile tarife la Ștrandul Municipal Reghin, începând cu data de 11.07.2022: 20 lei/zi – bilet adult, 12 lei/zi – bilet copii (5- 18 ani), 7 lei/zi – închiriere șezlong, 15 lei/ zi – închiriere șezlong cu acces la măsuță și umbrelă.

Asigurări din partea conducerii orașului

„Suntem cu ochii pe Ștrandul Municipal unde încercăm să aducem în permanență îmbunătățiri. Anul viitor vom avea modificări majore în ce privește taxa de intrare, brățări și alte aspecte. Timpul și legislația nu ne permit să le punem în aplicare în acest an. Dăm asigurări cetățenilor că facem tot ce este legal pentru a asigura ordinea și liniștea în incinta ștrandului municipal astfel ca cetățenii Reghinului să beneficieze de un confort plăcut și de liniște în incinta ștrandului”, a precizat Márk Endre, primarul municipiului Reghin.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE