Un scurt preview… UMFST-Festivitatea de absolvire a Promoției 2022 Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1766 Vizualizări

Un scurt preview… UMFST-Festivitatea de absolvire a Promoției 2022

S-a mai încheiat un capitol, s-a mai încheiat un drum, s-a mai încheiat o festivitate… Proaspăt absolvenți ai Promoției 2022 ai Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu Mureș și-au luat astăzi, cu emoție rămas-bun de la perioada studenției. Sentimentele ce i-au încearcat în această zi călduroasă, de 27 iulie, o combinație între nostalgie și entuziasm, vor rămâne cu siguranță imprimate în amintirile ce le păstrează în inimi.

Promoția 2022 a adus pe Stadionul TranS-Sil de pe strada Insulei, 1963 de absolvenții din cele 7 facultăți, reprezentând 37 de programe de studii de licență și 26 de programe de studii de masterat.

Festivitatea a fost încununată cu o atmosferă unică de mândrie, laude sincere, zambete strălucitoare, sclipiri de bucurie și mulțumiri nemărginite. Visul de la care toți au pornit cu ani în urmă când au călcat pragul universității, s-a înălțat azi spre cer și este pregătit pentru a atinge culmile îndeplinirii.

Despre vorbitorii care le-au adresat felicitări absolvenților, despre șefii de promoție, despre cântecele studențești, despre acordarea titlurilor de licență și de master, despre depunerea jurământului lui Hipocrate, despre îmbrățișări și surâsuri grandioase, despre artificii și despre un final emoționant care este cheia spre un alt început, veți afla maine, tot aici pe pagina web a cotidianului Zi de Zi.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE