Home / Invatamant / Un scurt preview… UMFST-Festivitatea de absolvire a Promoției 2022

Un scurt preview… UMFST-Festivitatea de absolvire a Promoției 2022

Distribuie

S-a mai încheiat un capitol, s-a mai încheiat un drum, s-a mai încheiat o festivitate… Proaspăt absolvenți ai Promoției 2022 ai Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu Mureș și-au luat astăzi, cu emoție rămas-bun de la perioada studenției. Sentimentele ce i-au încearcat în această zi călduroasă, de 27 iulie, o combinație între nostalgie și entuziasm, vor rămâne cu siguranță imprimate în amintirile ce le păstrează în inimi.

Promoția 2022 a adus pe Stadionul TranS-Sil de pe strada Insulei, 1963 de absolvenții din cele 7 facultăți, reprezentând 37 de programe de studii de licență și 26 de programe de studii de masterat.

Festivitatea a fost încununată cu o atmosferă unică de mândrie, laude sincere, zambete strălucitoare, sclipiri de bucurie și mulțumiri nemărginite. Visul de la care toți au pornit cu ani în urmă când au călcat pragul universității, s-a înălțat azi spre cer și este pregătit pentru a atinge culmile îndeplinirii.

Despre vorbitorii care le-au adresat felicitări absolvenților, despre șefii de promoție, despre cântecele studențești, despre acordarea titlurilor de licență și de master, despre depunerea jurământului lui Hipocrate, despre îmbrățișări și surâsuri grandioase, despre artificii și despre un final emoționant care este cheia spre un alt început, veți afla maine, tot aici pe pagina web a cotidianului Zi de Zi.

Ioana MĂRGINEAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tren periurban și treceri subterane de cale ferată propuse la Târgu Mureș de primarul Soós

Distribuie Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat, în urmă cu câteva zile, pentru …