Home / Business / Zoltan Prosszer, administrator la o firmă de transport

Zoltan Prosszer, administrator la o firmă de transport

Conducerea societății Romcab SA Târgu Mureș a anunțat recent, în data de 27 iulie 2022, prin intermediul unui Raport curent făcut public pe pagina web a Bursei de Valori București, www.bvb.ro, că începând cu data de 11 februarie 2022, funcția de administrator al companiei Teuer INTL SRL Acățari a fost preluată de către Zoltan Prosszer, administratorul special al SC Romcab SA.

Potrivit raportului, societatea Teuer INTL SRL Acățari este unul dintre furnizorii Romcab SA ”în ceea ce privește servicii de transport și logistice”, iar relațiile contractuale între părți ”se desfăsoară încă din luna mai a anului 2019, conform contract nr. 7 din data de 20 mai 2019, cu prelungire anuală în baza articolului nr. 3 din contractul de transport.”

”În 17 aprilie 2022 perioada contractuală a fost prelungită cu un an de zile pentru intervalul 21 mai 2022 – 21 mai 2023. Părțile vor perfecta un nou contract cadru cu aceleași condiții și termeni ca cei anteriori, având o valoare estimativă prin raportare la perioadele contractuale anterioare, valoarea maximală pe anul 2021 fiind 41.765.272,14 lei, fără TVA”, a precizat Zoltan Prosszer.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Teuer INTL SRL Acățari s-a înființat în data de 29 august 2003, are ca obiect de activitate ”Transporturi rutiere de mărfuri” și este deținută de doi asociați: Paul Darius Moldovan (99%) și Matei Dan Chiru (1%). La finalul exercițiului financiar 2021, firma a raportat următorii indicatori de performanță: cifră de afaceri de 97,6 milioane de lei, pierdere netă de 22,2 milioane de lei (a fost singurul an cu pierdere din istoria societății) și 217 angajați.

Citeste si:  Proiect PNRR pentru modernizarea Primăriei Livezeni

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Tren Regio deraiat

Sâmbătă dimineață, 6 august, în jurul orei 8.37, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au …