Home / Administratie / Pregătiri pentru prelungirea străzii Mureșeni din Târgu Mureș

Pregătiri pentru prelungirea străzii Mureșeni din Târgu Mureș

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș a demarat, în data de 21 iulie 2022, o licitație estimată la valoarea de 7.708.403 de lei, fără TVA, pentru achiziția unui proiect tehnic de execuție, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție ”Prelungire strada Mureșeni până la limita UAT Cristești”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 august 2022, investiția este realizată din fonduri bugetare, iar termenele pentru prestarea serviciilor vor fi următoarele: 4 luni pentru proiectare, 24 de luni pentru realizarea documentației tehnico-economice și execuția lucrărilor și 36 de luni perioadă de garanție.

”Obiectivul de investiții are următoarele caracteristici: lungime totală drum – 1.211 de metri, suprafață carosabilă amenajată – 7.456 de metri pătrați, suprafață trotuare – 1.407 de metri pătrați, suprafață pistă de cicliști – 2.356 de metri pătrați, lungime trotuare – 1.190 de metri liniari, lungime pistă de bicicliști – 1.190 de metri liniari, pod existent reabilitat și extins – 1 bucată”, se menționează în Caietul de sarcini al licitației, document aprobat de către Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

În același document se mai menționează că ”prin modernizarea străzii Mureșeni – prelungire – se vor îmbunătăți condițiile social-economice și de mediu, condițiile de viață a locuitorilor, se va asigura infrastructura necesară dezvoltării economiei locale, se vor îmbunătăți condițiile de circulație auto și pietonală”, respectiv că ”este necesară asigurarea iluminatului public rutier și pietonal, precum și construcția unei canalizații pentru rețelele de transfer informații”.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecție de film la Casa de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”

Distribuie În cadrul Bienalei ”Arhitectura.6”  găzduită în perioada 1-8 decembrie de municipiul Reghin, în această …