Luduș: Alocări de sume pentru trimestrul III Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Luduș: Alocări de sume pentru trimestrul III

Într-un document înaintat Biroului „Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane” din cadrul Primăriei orașului Luduș, Anca Năsăudean de la Serviciul „Investiții. Achiziții. Domeniul Public” a solicitat diminuarea cu suma de 60.000 de lei „a obiectivului de investiții „Servicii de elaborare a studiului de fezabilitate (SF) și a proiectului tehnic (PT) pentru obiectivul de investiții „Realizarea infrastructurii pentru biciclete”.

Această sumă reprezintă o economie după realizarea achiziției. Anca Năsăudean apreciază că, „Raportat la oportunitățile de finanțare estimate pentru perioada 2022-2023, este necesară efectuarea unor alocări bugetare. Astfel, suma de 35.000 de lei este necesară pentru prestarea de servicii auxiliare de achiziții publice, la atribuirea contractului de lucrări aferent obiectivului de investiții „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de drumuri în orașul Luduș”, proiect ce va fi finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Pentru serviciile de elaborare a studiilor de specialitate pentru imobilul Castel Banffy, în vederea promovării obiectivului de investiții „Restaurarea și punerea în valoare a Castelului Banffy din orașul Luduș, județul Mureș” în cadrul POR 2021 – 2027, este necesar ca suma inițială să fie suplimentată cu 25.000 de lei. Prin această suplimentare a alocării bugetare se asigură efectuarea următoarelor obiective: studiu topografic; studiu geotehnic; raport de audit energetic și certificatul de performanță energetică; expertiză tehnică la structura de rezistență; studiu istorico-arhitectural; expertiză de artă; expertiză biologică; studiul de cercetare de parament.

Prezentate în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, cele două alocări bugetare care sunt necesare pentru trimestrul III 2022, au fost aprobate.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE