Home / Invatamant / Grădiniță din Reghin modernizată cu 3,1 milioane de lei

Grădiniță din Reghin modernizată cu 3,1 milioane de lei

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Reghin a atribuit, în data de 2 august 2022, societății Trovainstal SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 3.135.410 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor de modernizare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 din Reghin, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, obiectul contractului de lucrări îl reprezintă execuția de lucrări de modernizare a clădirii Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 de pe strada Iernuțeni nr. 26 din Reghin.

”Clădirea ce face obiectul documentației are funcțiunea de grădiniță cu program prelungit și este o clădire construită în anul 1974 cu suprafața construită de 712 de metri pătrați, regim de înălțime stehnic + parter + etaj a parțial + etaj 2 parțial, suprafața desfășurată fiind de 1.424,03 de metri pătrați. Lucrările propuse prin acest proiect se referă la modernizarea clădirii, aflată în prezent într-o stare de ușoară degradare. În urma lucrărilor suprafețele rămân nemodificate”, menționează sursa citată.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noaptea Albă a Galeriilor, program plin de surprize

Distribuie „Noaptea albă a Galeriilor” se va desășura la Târgu Mureș în perioada 30 septembrie-2 …