Grădiniță din Reghin modernizată cu 3,1 milioane de lei Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

Grădiniță din Reghin modernizată cu 3,1 milioane de lei

Conducerea Primăriei Municipiului Reghin a atribuit, în data de 2 august 2022, societății Trovainstal SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 3.135.410 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor de modernizare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 din Reghin, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, obiectul contractului de lucrări îl reprezintă execuția de lucrări de modernizare a clădirii Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 de pe strada Iernuțeni nr. 26 din Reghin.

”Clădirea ce face obiectul documentației are funcțiunea de grădiniță cu program prelungit și este o clădire construită în anul 1974 cu suprafața construită de 712 de metri pătrați, regim de înălțime stehnic + parter + etaj a parțial + etaj 2 parțial, suprafața desfășurată fiind de 1.424,03 de metri pătrați. Lucrările propuse prin acest proiect se referă la modernizarea clădirii, aflată în prezent într-o stare de ușoară degradare. În urma lucrărilor suprafețele rămân nemodificate”, menționează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE