Vocea Asociațiilor de Proprietari se aude la Hotel Business Târgu Mureș Administrație
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 329 Vizualizări

Vocea Asociațiilor de Proprietari se aude la Hotel Business Târgu Mureș

Vocea Asociațiilor de Proprietare organizează o serie de evenimente dedicate  înlesnirii unor dezbateri ce vor avea ca temă modificările Legii Asociațiilor de Proprietari. Evenimentul de la Târgu Mureș va avea loc vineri, 26 august de la ora 9:30 la ora 12:00, la Hotel Business pe Bulevardul „1 Decembrie 1918”, nr 250-252.

„Dezbatem modificările Legii Asociațiilor de Proprietari. Vă invităm să participați pe data de 26 august 2022, de la 09:30 la 12:00 să vă exprimați părerile, sugestiile și opiniile. Vom discuta despre procesul de modificare a legii, despre rezultatul activității grupului de lucru, dar mai ales vă vom asculta pe dumneavoastră ca să vedem ce modificări putem aduce pentru a crește transparență, implicarea și încrederea în toți actorii legii Asociațiilor de Proprietari”, au transmis organizatorii.

Cei ce nu pot participa, dar sunt interesați de acest subiect prioritar sunt invitați să vizioneze transmisiunea live pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/600010761730384/?ref=newsfeed

În cadrul conferinței sunt invitați reprezentanți ai Primăriei municipiului Târgu Mureș, Nicu Marcu, președintele Federației Asociațiilor De Proprietari Florești(F.A.P.F), Dumitru Rus și Mihai Mereuță, reprezentanți ai „Ligii Habitat”, Florin Munteanu, din partea „Asociații Proprietari 360”.

Foto: www.deposithotos.com.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE