FOTO: Noi medalii la culturism și fitness pentru sportivii CSU Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 582 Vizualizări

FOTO: Noi medalii la culturism și fitness pentru sportivii CSU Târgu Mureș

Ultimele două zile ale Campionatului Național de Culturism și Fitness s-au desfășurat pe 3 și 4 septembrie în weekendul recent încheiat. Pe scena de la Sibiu au urcat sportivi extrem de bine pregătiți, cu experiență competițională și performanțe anterioare.

”Prezența și prestația juniorilor noștri în competiția seniorilor a fost cu atât mai remarcabilă, prin prisma rezultatelor deosebite pe care le-au obținut: Sergiu Istvan – vicecampion Men’s Physique 182 de centimetri, Alexandru Oros – vicecampion Men’s Physique 179 de centimetri, Andra Dinică – locul 3 Women’s Bikini 169 de centimetri, Paula Frandeș – locul 5 Women’s Bikini 169 de centimetri, Paula Frandeș și Sergiu Istvan – locul 4 Fit Pairs Open”, au informat reprezentanții Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș.

Conform aceleiași surse, în premieră, în cadrul campionatului s-a desfășurat Romanian International Grand Prix, o competiție sub un concept original, unde au evoluat sportivi din 12 țări.

”Juniorii noștri au obținut și aici rezultate foarte frumoase: Sergiu Istvan – vicecampion, Paula Frandeș – locul 4. Duminică, la categoria Masters Men’s Physique 45-49 ani Open, Eugen Canceroschi Eugen Claudiu a obținut medalia de bronz, demonstrând încă o dată faptul că sportul nu pune limite și nu are nici vârstă. Felicitări dragilor pentru aceste zile în care ați strălucit pe scenă și ați încântat, inspirat și motivat iubitorii acestei ramuri sportive! Felicitări domnilor antrenori Dumitru Cheteleș Titi antrenor, arbitru internațional și Popovici Sebastian și tuturor celor care au contribuit la forma sportivilor noștri. Mulțumim pentru susținere partenerului Aliat și fotografului Simion Liviu Photography”, mai menționează sursa citată.


(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE