”Aici și acum – Presa și implicarea ei în societatea civilă”, live pe MsNews Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 382 Vizualizări

”Aici și acum – Presa și implicarea ei în societatea civilă”, live pe MsNews

Astăzi, de la ora 19.00, emisiunea online ”Aici și acum – Presa și implicarea ei în societatea civilă / Itt és most – A sajtó és szerepvállalása a civil társadalomban” difuzată pe pagina de Facebook a portalului de știri MsNews îi va avea ca invitați pe Ioan Chiorean – producător Radio, Ervin Szucher – realizator TV, Aurelian Grama – jurnalist, alături de omul de afaceri Doru Borșan.


”Emisiunea “Aici și acum/Itt és most” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă”, au scris gazdele emisiunii, pe site-ul www.msnews.ro.
 “Aici și acum/Itt és most“, luni, 12 septembrie , orele 19.00, este o emisiune pozitivă despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/msnews.ro”, ai menționează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE