Pistă de tip Pumptrack în Parcul Central din Reghin Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 609 Vizualizări

Pistă de tip Pumptrack în Parcul Central din Reghin

Întruniți în ședință extraordinară în regim de îndată în cursul zilei de joi, 15 septembrie, consilierii reghineni au avut de aprobat un numă de 6 proiecte aflate pe ordinea de zi. Printre acestea s-a numărat și proiectul privind aprobarea organizării și desfășurării în municipiul Reghin a evenimentului ”Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”, ediția 2022. Evenimentul dedicat vârstnicilor va avea loc la Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” în cursul zilei de vineri, 30 septembrie și va cuprinde un program artistic. Bugetul estimativ al evenimentului aprobat de consilieri este de 20.000 lei.

Tot la capitolul activități culturale, consilierii reghineni au aprobat alocarea unui buget estimativ în valoare de 50.000 lei pentru organizarea și defășurarea în municipiul Reghin a primei ediții a  evenimentului “Zilele Culturii Reghinene”, în perioada 23-25 septembrie 2022.

Vot favorabil pentru o pistă de tip Pumptrack

Un proiect inedit aprobat de consilieri în cadrul ședinței de joi, 15 septembrie a fost cel privind amplasarea pe domeniul public al Municipiului Reghin a unei piste tip Pumptrack în Piața Petru Maior – Parcul Central.

„Având în vedere faptul că în municipiul Reghin a început să crească numărul tinerilor care practică sporturi extreme, în vederea asigurării unei infrastructuri pentru dezvoltarea acestora și de peterecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut și sănătos, considerăm că este oportună amplasarea unei piste de tip Pumptrack în Parcul Central din municipiul Reghin, pentru a aduce bucurie în sufletele celor pasionași de sport”, afirmă inițiatorii proiectului.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE